Over vragenrondje

Vragenrondje is ontstaan vanuit de behoefte snel tijdens seminars en workshops de mening van deelnemers anoniem te peilen en om zo met elkaar in gesprek te komen.

Het doel en de opzet waren simpel: Zonder tijdrovende gebruikersnamen, wachtwoorden, inlogcodes en uitleg, door gebruik van elke willekeurige browser, via smartphone, tablet of laptop, deelnemers een aantal stellingen of vragen te laten beantwoorden en de resultaten direct, via een webbrowser, tijdens de bijeenkomst grafisch op een scherm live aan de deelnemers te tonen.

Op verzoek is later een beveiligde omgeving toegevoegd waardoor het ook mogelijk is doormiddel van een persoonlijke uitnodiging en individuele toegangscodes deelnemers vooraf en na afloop van een workshop enquêtes te laten invullen.

Doxis logoIk heb de website opgestart vanuit een persoonlijke behoefte, voor verschillende workshops die ik voor mijn werkgever doxis.nl verzorg.

Juist omdat Doxis specifiek de mens centraal stelt is de mening van die mens natuurlijk van groot belang. Bovendien brengt het de nodige interactiviteit en vernieuwing, de verschillende grafieken zijn zeer verhelderend en leiden altijd tot een goed gesprek.

Indien u vragen hebt kunt u altijd contact opnemen, ook kunt u mijn persoonlijke website en blog bezoeken.

Privacy is uiteraard volledig gewaarborgd. Er zijn geen persoonlijke gegevens nodig. Lees hier het volledige privacy statement.